Featured Dish

A Spanyol ingatlan piacról

A Van egy jó hírem! A Spanyol ingatlanárak átalgossan olcsóbbak mint Magyaroszágon és bár látszólag könnyűnek tűnik a vásárlás menete mi megmutatunk 10 buktató tényezőt, amire ha figyelsz akkor időt és pénzt fogsz megspórolni. Egyedülálló tudásanyagom felkészít téged az ingatlan keresésére, adás – vétel folyamatára  és az ezt követő teendőkre. Ne kockáztass rendeld meg kisokosunkat még a keresési folyamat elött!

Fresh

Kinek ajánjuk ezt a kisokost?

Fontos, hogy nem ingatlan iroda vagyunk. Jómagam már több ingatlan vásárlását és vételet bonyolítottam le minden szépségével és nehézségével. Én nem eladni szeretnénk neked ingaltlaokat, hanem kizárólag az évek folyamán felhalmozódó tudásommal segíteni és pézt spóloni Neked a vásárlásod teljes folyamata alatt.  

=

Aki most kezdi az ingatlan keresést

Megtudod a vásárlás menetét, pontos költségeit, valamint fontos keresési trükköket. Legyél tisztába minden olyan anyagi és idő tényezővel ami kihat a vásárlásodra.

=

Aki ingatlanoson keresztül vásárolna

Megtudhatod, hogy hogyan dolgoznak az ingatlanosok, milyen plusz díjjakkal kell számolnod, valamit mennyire segíti vagy nehezíti a vásárlásod.

=

Aki ingatlanos nélkül vásárólna

A részletes vásárlási folyamaton túl minden szükséges dokumentáció, ügyéntézés, esetleges veszélyek elkerülésébe tud segíteni.

=

Aki már benne van a vásárlás menetébe

Ha már megtaláltad álmaid spanyol ingatlanát, de aggódsz a foglaló vagy az adás vételi szerződés folyamatától, a tudásstárammal teljes  képet biztositok, hogy mi vár még rád.

Ingatlan keresés

Tudástárunk már az ingatlan keresése elött segít felkészíteni a várható folyamatokra, időrabló hirdetésekre, valamint a vásárlás során felmerülő összes költségekre.

h

Adás – Vétel

Miután megtudtad a kisokosunkból, hogy mire kell figyeli és hogyan zajlik egy foglaló kifizetésének folyamata ezután minden szükséges információt megkapsz tőlunk ami az adás- vétel pontos és részletes folyamatán vezet végig.

Vásárlás utáni teendők

Az új ingatlanok kulcsai már a kezedben de még nem ért véget a folyamat. Útmutatónkból megtudhatod, hogy vásárlás után hogyan kell átírni a közüzemi számlákat, milyen adókat kell befizetni valamint lakások esetében hogyan kell felvenni a kapcsolatot a közös képviselővel.

Spanyol ingatlan vásárlási

kisokos

Vegyél Spanyol ingatlant biztonságossan és kerül el már az elején a buktatókat.

SPANYOL INGATLAN KISOKOS

SPANYOL INGATLAN KISOKOS

SPANYOL INGATLAN KISOKOS

2022

Local

Kisokosomból megtudhatod ó.

Ac feugiat ante. Donec ultricies lobortis eros, nec auctor nisl semper ultricies. Aliquam sodales nulla dolor. Fermentum nulla non justo aliquet, quis vehicula quam consequat duis ut hendrerit.

NIE szám

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros.

Notaria

Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula.

Box Crab

Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.

Tomato & Anchovy

In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit.

Steamed Lobster

Nisl massa, ultrices vitae ornare sit amet, ultricies eget orci. Sed vitae nulla et justo pellentesque congue nec eu risus.

Testimonials

Rólunk Írták

“Lorem ipsum dolor sit amet aliquet velit sit amet”

“Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula.”

★★★★★

“Ipsum dolor lorem sit amet aliquet velit sit.”

“In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit. Ac feugiat ante. Donec ultricies lobortis eros, nec auctor nisl semper ultricies. Aliquam sodales nulla dolor.”

★★★★★

Other books

Life

Building With Divi

Ethics of Art

On a Design Race

Legyél felkészült!

Rendeld meg még ma!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore