bevezető

A Spanyol ingatlan piacról

A Van egy jó hírem! A Spanyol ingatlanárak átalgossan olcsóbbak mint Magyaroszágon és bár látszólag könnyűnek tűnik a vásárlás menete mi megmutatunk 10 buktató tényezőt, amire ha figyelsz akkor időt és pénzt fogsz megspórolni. Egyedülálló tudásanyagom felkészít téged az ingatlan keresésére, adás – vétel folyamatára  és az ezt követő teendőkre. Ne kockáztass rendeld meg kisokosunkat még a keresési folyamat elött!

kisokos

Kinek ajánjuk ezt a kisokost?

Fontos, hogy nem ingatlan iroda vagyunk. Jómagam már több ingatlan vásárlását és vételet bonyolítottam le minden szépségével és nehézségével. Én nem eladni szeretnénk neked ingaltlaokat, hanem kizárólag az évek folyamán felhalmozódó tudásommal segíteni és pézt spóloni Neked a vásárlásod teljes folyamata alatt.

=

Aki most kezdi az ingatlan keresést

Megtudod a vásárlás menetét, pontos költségeit, valamint fontos keresési trükköket. Legyél tisztába minden olyan anyagi és idő tényezővel ami kihat a vásárlásodra.

=

Aki ingatlanoson keresztül vásárolna

Megtudhatod, hogy hogyan dolgoznak az ingatlanosok, milyen plusz díjjakkal kell számolnod, valamit mennyire segíti vagy nehezíti a vásárlásod.

=

Aki ingatlanos nélkül vásárolna

A részletes vásárlási folyamaton túl minden szükséges dokumentáció, ügyéntézés, esetleges veszélyek elkerülésébe tud segíteni.

=

Aki már benne van a vásárlás menetébe

Ha már megtaláltad álmaid spanyol ingatlanát, de aggódsz a foglaló vagy az adás vételi szerződés folyamatától, a tudásstárammal teljes  képet biztositok, hogy mi vár még rád.

Ingatlan keresés

Tudástárunk már az ingatlan keresése elött segít felkészíteni a várható folyamatokra, időrabló hirdetésekre, valamint a vásárlás során felmerülő összes költségekre.

h

Adás – Vétel

Miután megtudtad a kisokosunkból, hogy mire kell figyeli és hogyan zajlik egy foglaló kifizetésének folyamata ezután minden szükséges információt megkapsz tőlunk ami az adás- vétel pontos és részletes folyamatán vezet végig.

Vásárlás utáni teendők

Az új ingatlanok kulcsai már a kezedben de még nem ért véget a folyamat. Útmutatónkból megtudhatod, hogy vásárlás után hogyan kell átírni a közüzemi számlákat, milyen adókat kell befizetni valamint lakások esetében hogyan kell felvenni a kapcsolatot a közös képviselővel.

A kisokos egy olyan segédlet, amely megkönnyíti az ingatlan vásárlást

Vegyél Spanyol ingatlant biztonságossan és kerüld el már az elején a buktatókat.

SPANYOL INGATLAN KISOKOS

BIZTONSÁGOS SPANYOL INGATLAN VÁSÁRLÁS ÚTMUTATÓ

2023

tudnivalók

Kisokosomból megtudható

Részletesen olvashatsz hogy mik a követelmények ha Spanyol ingatlant szeretnél vásárolni

NIE szám

Megtudhatod hogy mi is NIE szám, és mirért kell ingatlan vásárláshoz, és hogyan láss neki az igénylésnek.

IBI szám

Megtudhatod hogy mi is az IBI szám, és hogy mit kell vele tenned

Banki ingatlan

Praktikák banki ingatlan vásárláshoz, és tippek mire kell figyelni

Privát eladó

Ügyintézés menete, mit kell figyelembe venni, és mik az anyagi vonzatai

Legyél felkészült!

Rendeld meg még ma!

Útmutató egy tökéletes ingatlan kiválasztásához!

ÍRJ NEKÜNK

Ha van kérdésed a segédlettel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot