Introduction

Spain real estate market

A Van egy jó hírem! A Spanyol ingatlanárak átalgossan olcsóbbak mint Magyaroszágon és bár látszólag könnyűnek tűnik a vásárlás menete mi megmutatunk 10 buktató tényezőt, amire ha figyelsz akkor időt és pénzt fogsz megspórolni. Egyedülálló tudásanyagom felkészít téged az ingatlan keresésére, adás – vétel folyamatára  és az ezt követő teendőkre. Ne kockáztass rendeld meg kisokosunkat még a keresési folyamat elött!

Who do we recommend?

Fontos, hogy nem ingatlan iroda vagyunk. Jómagam már több ingatlan vásárlását és vételet bonyolítottam le minden szépségével és nehézségével. Én nem eladni szeretnénk neked ingaltlaokat, hanem kizárólag az évek folyamán felhalmozódó tudásommal segíteni és pézt spóloni Neked a vásárlásod teljes folyamata alatt.

=

Who are just starting to search

Megtudod a vásárlás menetét, pontos költségeit, valamint fontos keresési trükköket. Legyél tisztába minden olyan anyagi és idő tényezővel ami kihat a vásárlásodra.

=

Who buys through an angency

Megtudhatod, hogy hogyan dolgoznak az ingatlanosok, milyen plusz díjjakkal kell számolnod, valamit mennyire segíti vagy nehezíti a vásárlásod.

=

Who would buy from Private

A részletes vásárlási folyamaton túl minden szükséges dokumentáció, ügyéntézés, esetleges veszélyek elkerülésébe tud segíteni.

=

Who is already in purchase process

Ha már megtaláltad álmaid spanyol ingatlanát, de aggódsz a foglaló vagy az adás vételi szerződés folyamatától, a tudásstárammal teljes  képet biztositok, hogy mi vár még rád.

Property Searching

Tudástárunk már az ingatlan keresése elött segít felkészíteni a várható folyamatokra, időrabló hirdetésekre, valamint a vásárlás során felmerülő összes költségekre.

h

Buy and Sell

Miután megtudtad a kisokosunkból, hogy mire kell figyeli és hogyan zajlik egy foglaló kifizetésének folyamata ezután minden szükséges információt megkapsz tőlunk ami az adás- vétel pontos és részletes folyamatán vezet végig.

Things to do

Az új ingatlanok kulcsai már a kezedben de még nem ért véget a folyamat. Útmutatónkból megtudhatod, hogy vásárlás után hogyan kell átírni a közüzemi számlákat, milyen adókat kell befizetni valamint lakások esetében hogyan kell felvenni a kapcsolatot a közös képviselővel.

It is a help to buy and make it easier to buy a property

Buy Spanish real estate safely and avoid the pitfalls from the start.

BUY

SPAIN PROPERTY BROCHURE

SPANISH PROPERTY BUYING GUIDES ÚTMUTATÓ

2023

You can read

You can read in detail what the requirements are if you want to buy Spanish property

NIE numer

Find out what a NIE number is, why you need for to buy a real estate, and how to apply for it.

IBI number

Find out what the IBI number is and what you have to do with it

Bank property

You will know which is bank property and whitch is not

Private seller

Administration process, and what are the financial implications

Be prepared!

Order it today!

Guide to choosing a perfect property!

Send a message to us

If you have any questions about the pdf, contact us