Design legyen Önnel!

Pompás Mézes weboldal személyre szabva Önnek!

 

£ 349,00

Ne maradjon le! Ajánlatunk 90 nap múlva lejár, azután weboldala törlésre kerül!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

£ 349,00

Kedves Pompás Mézes Ügyfélszám: MWI00113

Vállalkozásunk weboldal készítéssel és cégarculat megtervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Más cégektől eltérően mi olyan vállalkozásokat keresünk akiknek működése minőséget mutat de az online térben kevésbé tudják reprezentálni magukat. Amiben mi tudunk segíteni, hogy  megtervezzük az Ön weboldalát amivel a jövőben méltóképpen tudja bemutatni termékeit vagy szolgáltatásait. Fontos, hogy a minta oldalon felhasznált képeket és szövegeket csak a példa oldalon használjuk és ha nem rendeli meg akkor 90 napon belül törölni fogjuk. Reméljük, hogy tetszik Önnek  és ha bármilyen kérdése vagy kérése van akkor írjon nekünk bátran az online chat felületünkön vagy az info@moonsite.hu e-mail címünkre.

Az elkészült weboldal látványterv és a hozzá tartozó grafikai elemek a MoonSite Ltd. szellemi terméke, ezek felhasználása csak is engdélyel lehetséges (weboldal megvásárlásával)!

Hogyan működik?

Ötlet

Mi adjuk Önnek a weboldala látványtervét, ezzel időt és pénzt tud megspórólni. Az elkészült tervnél kiemel figyelmet fordítunk, hogy az oldala megfeleljen a modern online tér kihívásainak és támogassa az Ön termékét vagy szolgáltatását.

Kérdés

Tetszik az amit lát? Vagy szeretne változtani valamit a terven? Bátran írjon nekünk és mi állunk az Ön rendelkezésére. Szeretnénk, hogy az elképzelésünk minden tekintetben megfeleljenek az elvárásoknak.

Megrendelés

Elégedett az eredménnyel? Akkor már csak egy utolsó egyszerű lépés van hátra. A megrendelés gombra kattintva meg tudja vásárolni az Önnek készített weboldalt. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és kezdődhet is a munka.

Az ár tartalmazza

N

Ingyenes felmérés (Meglévő weblap esetén)

N

Ingyenes konzultációt

N

Négy darab aloldalt

N

Weboldal személyreszabását és aktiválását

N

Számítógép, tablet és mobil optimalizációt

N

Jogtiszta képek használatát

N

Ingyenes adminfelület

N

Ingyenes betanítás a kezelőfelület használatához

N

Alap SEO beállításokat

N

Biztonsági beállításokat

N

1 darab fa ültetését

N

5 munka napon belül elkészítjük (Miután megkaptunk minden információt)

N

15 napos visszafizetési garanciát

Az ár nem tartalmazza

M

Domain

M

Tárhely

M

Weblap szövegírás

M

Az oldal adatvédelmi (GDPR) dokumentumainak elkészítését

M

Weboldal költöztetés

M

Levelezési rendszer beállítását

M

Levelezés költöztetése

M

Full SEO beállítások

M

Webshop funkciók

M

Havi weboldal karbantartás

Minden eladott weboldal után 1 darab fát ültetünk

Hiszünk abban, hogy kisebb tettekkel is lehet célokat elérni, ezért minden eladott weboldal után 1 db fát ültetünk. Védjük együtt a környezetet!

100% visszafizetési garancia

A bizalom fontos számunkra ezért minden eladott websablonunkra 15 napos visszafizetési garanciát vállalunk! Csapatunk mindent meg fog tenni annak az érdekében, hogy elégedett legyél a weboldaladdal.

Biztonságban van a weboldalad!

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mindig a legmodernebb passzív és aktív biztonsági megoldásokat alkalmazzuk az új weboldaladnál!

Kövess Bennünket!

Egyéb Információk

info@moonsite.hu

 Munkáink